Skip to main content

De gezelligste Familie Golf Dag ooit bij GC Vught

Voor ALLE senior- en jeugdleden met hun families wordt er op zondag 11 juni 2023 (ontvangst om 10.00 uur), een Familie Golf Dag georganiseerd op onze Golfclub.
 
Maak een Familie Golf team met maximaal 6 familieleden en geef je team een leuke naam!

Let wel: Mimimaal 1 van de teamleden moet jonger dan 18 jaar zijn. We gaan binnen het Familie Team spelen in teams van 2 golfers, in de Greensome spelvorm. Van ieder team slaat er 1 speler af en "om en om" wordt er verder gespeeld totdat er is uitgeholed.

Iedereen is welkom om mee te doen of je nu wel of geen hcp of golfervaring hebt. Opa's, oma's, kinderen, kleinkinderen, tantes, ooms, neefjes, nichtjes, zussen, broers, vaders en moeders, iedereen is welkom, als er maar een familieband is.
 
We gaan er een heel leuke en gezellige dag van maken. Geef je op met je familie en stuur een mail voor 11 mei a.s. naar de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Er kunnen maximaal 11 flights inschrijven, dus wees er snel bij!

Laatste nieuws

26-03-2023

Eerste wedstrijd op Golfclub Landgoed Coudewater

Zondag 26 maart 2023 was de eerste wedstrijd op golfclub Landgoed Coudewater. Het was een regenachtige dag, maar daardoor liet niemand zich ervan weerhouden om niet mee te doen. En dit is beloond:
Bram en Max werden 1e  vanaf 13 jaar.
Cas en Kick werden 3e tot 13 jaar.