Skip to main content

Leer golfen in Vught

Kennis maken met golf of je golfspel verbeteren?
De Driving Range bij Golfclub Vught

Ben jij jonger dan 21 jaar en wil je kennis maken met golf? Of heb je al wel eens een balletje geslagen en wil je je golfspel verbeteren en je Handicap 54 (GVB) halen? Je bent van harte welkom bij de jeugdlessen bij Golfclub Vught.

Zondagochtend is jeugdochtend bij Golfclub Vught. De lessen duren één uur. Er is op dit moment een groep die start met lessen om 10.00 uur en een groep die start om 11.00 uur. Onze golfpro Felix Meijer geeft je les en bij de indeling van de groepen houdt hij zoveel mogelijk rekening met je leeftijd. Zo leer je niet alleen golfen, maar maak je ook meteen kennis met de andere jeugdspelers van Golfclub Vught.

Tijdens de lessen leer je ballen slaan op de (overdekte) Driving Range, je gaat oefenen op de chipping green, de putting green én in onze bunker.

Heb jij zelf geen golfclubs? Dat is geen probleem! Die mag je van ons lenen!

Direct aansluitend op je golflessen gaan onze jeugdcoaches samen met jou de golfbaan in! (als er die dag geen wedstrijd is op de golfclub) Je kan dan het in de les geleerde meteen in de praktijk brengen, je ervaart hoe het is om écht een 9-holes baan te lopen en leert ook al (spelenderwijs) een groot aantal regels die horen bij de etiquette, veiligheid en het golfspel.

Na de les de baan in bij Golfclub Vught

Plezier voorop

Wij vinden het heel erg belangrijk dat je je thuis voelt op onze golfclub en dat je plezier hebt als je bij ons golflessen komt volgen. De jeugdcommissie doet er dan ook alles aan om je regelmatig uit te nodigen voor activiteiten. Dat kunnen onderlinge "wedstrijden" zijn, een vrienden- of vriendinnendag of we dagen je ouders een keer uit om ook eens een balletje te slaan. Dan kan je ze meteen even laten zien hoe het moet! Ook doet Golfclub Vught met een paar teams mee aan de Golf Sixes competitie. Golf in Teamverband! Je leest er hier meer over.

En weet je wat het mooiste is? Het maakt niet uit of je nou al heel erg goed kan golfen of net gestart bent. Iedereen is welkom bij alle activiteiten. We houden rekening met jou en zorgen ervoor dat je vooral een leuke en gezellige tijd hebt! Dit doen we als je nog lest, maar ook als je al lang geen lessen meer volgt en inmiddels je Handicap 54 (GVB) hebt gehaald.

Golf

Eerst dacht ik.. "Golf is saai en iets voor oude mensen!" Totdat ik het zelf eens probeerde... ik wist niet dat golf zo verslavend en uitdagend was!

Siem

Meld je aan

Wil jij een keer meedoen met een les om te kijken of golf iets voor jou is? Wil jij je inschrijven voor onze golflessen?

Of bel met onze clubhost Ursula voor meer informatie: +31 (0)6- 18 79 31 15